glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Néhány mondat a jövő hétről!

Hétfőn Huncutka, kedden Rita, szerdán Anikó, cdütörtökön pedig Mary érkezik hozzánk 20 órakor. Aki beszállna egy kis társasjátékba velük, az ne hagyja ki a lehetőséget! ????
A hétvége terveiből előzetesen annyit, hogy péntekre Izabella, szombatra a pénteken nagy sikert aratott Andika, vasárnapra pedig Hajni várható, de ezt még pontosítjuk majd! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Újabb hét, újabb kalandok! ????

Ismét kezdődik egy új hét, és ismét érkeznek minden nap csinos és belevaló lányok a Gloryba egy jó kis Gang-Bang bulira. A hét elején dögös Milfekkel, szexi középkorú anyukákkal találkozhatnak 20 órától a bátor pasik! ????
Hétfőn a szőke ciklon Hajni, kedden a hibátlan alakú, kedves Anikó, szerdán a sportos és odaadó Rita, csütörtökön pedig a tapasztalt és mindig vidám Mary érkezik!
Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú Lindát várjuk 22 órától, szombaton pedig a karcsú, korát meghazudtolóan szexi Huncutka érkezik hasonló időben!
Vasárnap kivételesen az urakat egyedül nem tudjuk beengedni, mivel párok napját tartunk! Csak férfi-nő párosokat tudunk beengedni, akik együtt érkezhetnek és távozhatnak. ???? Belépő ezen a napon páronként 3000 Ft.
Ebbe egy törülköző és egy óvszer, valamint ingyenes ruhatár benne van. Szekrényt természetesen ingyen, letét ellenében most is bárki igényelhet. Sok pár érdeklődött már, és többen eljöttek a napokban megnézni a helyet, és már jelezték is érkezésüket jó néhányan. Reméljük jó buli kerekedik, és rendszeressé válik majd a továbbiakban. ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Lássuk a hét hátralévő részét! ????

Csütörtökön 20 óra magasságában érkezik Rita, a sportos, belevaló milf egy órás Gang-Bang partira.
Pénteken a nagy kedvenc, Izabella ismét bulit tart nálunk 22 óra után! Vigyázz, hogy ki ne maradj belőle! ????
Szombaton Ági már 20 órától több alkalommal táncol és ledobja ruháit! 21 óra körül látványos és közkedvelt tüzes táncát csinálja majd. 22 óra után a múlthéten elmaradt Réka buli lesz, a vörös szexi vár majd minden potens jelentkezőt! ????
Vasárnap pedig a csinos, dögös Huncutka érkezik a párjával 20 óra körül, hogy erotikában záruljon a hét utolsó napja is. ???? A pároknak a héten minden nap ingyenes a belépés, reméljük sokan rendeltetésszerűen is használják majd a Gloryt! ????

Mindenkit várunk szeretettel, és erotikában gazdag napokat kívánunk minden vendégünknek!

Néhány mondat a következő hétről!

Hétfőn érkezik hozzánk Anikó, a sportos Milf, kedden Maryt várjuk, aki szintén csinos és belevaló! Szerdán Hajni jön, csütörtökön pedig Ágica. A lányok 20 óra körül érkeznek, és egy órás Gang-Bang bulira várják az érdeklődő urakat. Csütörtökön viszont Ágica pontban 20 órakor kezd, és 21 órakor már indul is tőlünk, hogy le ne késse a vonatát. Mindenki úgy időzítsen aznap!
A hétvége tervei között a pénteken elmaradt Réka buli és Izabella frenetikus Gang-Bang bulija szerepel! Szombaton talán Ági is jön majd táncolni, ha nem nagyon későn érkeznek az urak, és akkor 20 órától kezdődően több alkalommal vetkőzik is. Látványos tüzes táncát a 21 órai táncában csodálhatjuk meg. ????  De hogy ki melyik napon érkezik, azt még kiírjuk majd.
Ami szintén biztos már, hogy vasárnap ismét találkozhatunk Huncutkával 20 óra körül! ???? És az is biztos már, hogy a következő vasárnap, 27-én csak párokat tudunk beengedni, egy nagyszabású ismerkedési est keretében. ???? Nagyon sok érdeklődő volt, reméljük jó buli lesz, és hagyományt teremthetünk belőle minden hónap utolsó vasárnapjára! ????

 


De addig még mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek!

Egy kis péntek esti változás!

Rékának sajnos begyulladt a foga, így nem tud este eljönni hozzánk. Innen is jobbulást kívánunk!
Viszont barátnője, Lolita helyettesíti, így vele találkozhatunk 22 óra után. Utoljára is vele volt, kedves, szimpatikus lány, örülünk hogy kedvet kapott egy jó kis bulihoz! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: