glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hét második feléről!

Csütörtökön 20 óra körül érkezik hozzánk Timike, a tapasztalt és belevaló lány, hogy a közönséget bevonva Gang-Bang bulit tartson!
Pénteken és szombaton hasonló tematikájú bulira 22 órakor érkeznek a hölgyek. Pénteken a kerek popsijú, szexi Lindával találkozhatunk, szombaton pedig a szőke, mindig vidám, dögös Mary várja a jelentkezőket! Több új pár érdeklődött a napokban a hétvégével kapcsolatban, reméljük ellátogatnak hozzánk. Persze a régi, rendszeresen hozzánk járó párokat is várjuk nagy szeretettel!
Vasárnap 20 óra körül találkozhatunk Hajnival, a karcsú, odaadó szőke milffel! Ő is várja a közönség közül az érdeklődőket egy közös gabalyodáshoz!
Hétfőtől majd ismét érkeznek hölgyek 20 órától, a részleteket közöljük időben, és a párokat is várjuk minden nap!

Erotikában gazdag napokat kívánunk mindenkinek!

A hét elejéről...

Hétfőn Anikó, kedden Huncutka, szerdán Mary érkezik hozzánk 20 óra körül!

Közeli és távlati tervek... ????

Pénteken 22 órától Huncutka érkezik hozzánk egy nagy buli reményében, várjuk hozzá a partnereket! ????

Szombaton Ági már 20 órától táncol és vetkőzik a korábban érkezőknek! 22 órától pedig a szexi Izabella látogat el hozzánk ismét, így aztán biztos mindenkire sor kerül, hiszen soha nem siet! ???? Persze a pároknak nem kell megijedni, velük mindig szívesen ismerkednek az urak ha szeretnék, a legkisebb jelzésre is! ????
A hölgyeknek ital ajándékkal kedveskedünk, az uraknak akciósan adjuk a Miller sört, és a közkedvelt Panini szendvicseket csak 600 Ft-ért sütjük mindkét napon! ???? Karácsonyi hangulatban várunk mindenkit, hiszen elkészült az év végi dekorációnk is. ????
A hét lezárásaként vasárnap Timike érkezik még 20 órakor egy levezető közös gabalyodásra! ????

Hamarosan érkezik hozzánk a naptárdíva, Kiszel Tünde is, exkluzív, 2019-es naptárát fogja dedikálni, és természetesen közös fotót is lehet készíteni vele majd! ????
A pontos időpontot hamarosan kiírjuk!

24-én, szenteste zárva leszünk ugyan, de az összes többi napon nyitva tartunk.

Szilveszterkor svédasztalos vacsorával, korlátlan pezsgő és forralt bor fogyasztással várunk mindenkit. Éjfélkor koccintás, utána retró és tánczene, valamint két hölggyel Gang-Bang buli indítja az új évet! ???? A belépő uraknak 6000, a pároknak 8000 Ft. Vip belépők aznap nem érvényesek! ????

Január elsején after partit tartunk, az előző napon nálunk jártak féláron jöhetnek majd bulizni!

De addig még folytatódjon ez a hét, most is mindenkit nagy szeretettel várunk!

Hideg napok, de forró hangulat a Gloryban! ????

Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Anikó, csütörtökön Hajni érkezik hozzánk 20 órakor, hogy együtt bulizzanak a közönséggel! ????
Hétvégi tervek szerint pénteken Huncutka, szombaton Dia érkezik 22 órára, de ezt még a hét közepén tudatjuk pontosan a karácsonyi nyitvatartással és a szilveszterrel együtt! ????

Addig is várunk mindenkit szeretettel a hét minden napján!

Amit már a jövő hétről tudunk! ????

Hétfőtől ismét érkeznek lányok minden nap a Gloryba a párokon kívül is! Hétfőn Mary, kedden Timike, szerdán Rita, csütörtökön Anikó látogat el hozzánk 20 óra körül. Aki nem szégyenlős, azt szívesen látják egy közös gabalyodásra! ???? Pénteken és szombaton ismét táncol és vetkőzik Ági már 20 órától, és pénteken Kitty, szombaton pedig Blondie jön 22 órától bulit tartani! A hölgyeknek mindkét napon ajándék ír kávélikőrrel kedveskedünk ismét, és a kis üveges Miller sört is akciósan kínáljuk pénteken és szombaton is! Vasárnap pedig Huncutka szintén várja az érdeklődőket 20 órától! ????

Mindenkit várunk szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: