glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Az év utolsó posztja! ????

Elérkeztünk az utolsó héthez, lássuk mire számíthatunk biztosan a Gloryban!
28-án pénteken érkezik hozzánk 22 óra körül Kitty, a dögös szőke tünemény! Nem szégyenlős egyáltalán, szeret közelebbi kapcsolatba kerülni emberekkel! ????
Szombaton a csinos vörös Rékával találkozhatunk hasonló időpontban! Mindketten hatalmas bulit tartanak majd a bátor önként jelentkezőkkel! ???? De előtte szombaton már 20 órakor kezdi első vetkőzős táncát Ági, amit több alkalommal is megismétel majd az est folyamán! ????
Vasárnap 20 órától a vékony, szexi Huncutkával találkozhatunk. A párjával érkezik, de egyedül szeret új kapcsolatokat kialakítani! Reméljük lesznek bátor jelentkezők, és nem fog unatkozni! ???? A nyitva tartást természetesen akkor is a létszámhoz igazítjuk, mi ráérünk akár reggelig! ????
Az év utolsó napján 20 órától leszünk nyitva kifulladásig! ????
A belépő akkor kicsit változik, uraknak 6000, pároknak 8000, hölgyeknek 3000 Ft lesz mindössze. Ebbe a svédasztalos ételek, a korlátlan pezsgő és forralt bor fogyasztás is beletartozik! ???? Az éjféli koccintás után pedig a két felnőtt filmes tündér, Izabella és Mary tart majd Gang-Bang bulit, hogy mindenkinek erotikával induljon az új év! ???? Persze a párok is segítenek majd ebben! ????
Foglalásra nincs szükség, érkezési sorrendben engedünk be mindenkit. A tavalyi siker alapján már nagyon sok pár jelezte érkezését, bízunk benne, hogy fantasztikus hangulatban és eseménydús erotikus éjszakában lesz részünk reggelig! ????
Január elsején kipihenjük magunkat és eltakarítjuk a hétvége nyomait. Akkor zárva leszünk, de szerdán, másodikán már minden a régi kerékvágás szerint folytatódik, 16 órától nyitva leszünk és 20 órakor újra érkezik egy szépséges lányka egy kis közös gabalyodásra, mint minden nap! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és már előre is erotikában gazdag, nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek! ????

Boldog karácsonyt! ????

Keddtől ismét érkeznek a lányok 20 órára!
Kedden Anikó, szerdán Hajni, csütörtökön Timike! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Az év utolsó előtti hétvégéje!

Pénteken 22 órakor várjuk a csinos, fiatal Diát, aki a vendégek bevonásával tart majd bulit!
Szombaton 21 órakor érkezik ismét hozzánk Kiszel Tünde, hogy az új, exkluzív 2019-es falinaptárát dedikálja azoknak, akik maguknak vagy ismerősüknek ajándékba megvásárolnák! A népszerű kacsintós pénztárca szintén lesz nála! ???? Természetesen közös fotózás is jár a vásárlás mellé! Tündi 23 óráig tud maradni, tessék időben érkezni! ????
Közben 22 órától indul a parti Blondie közreműködésével is, no meg reméljük a párok is aktívan közreműködnek a hétvégi hangulat fokozásában! ????
Vasárnap a dögös szőke Milf, Hajni érkezik 20 órára és várja szintén az önként jelentkezőket a galérián! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Tündi ismét dedikál

Kiszel Tünde médiasztár és naptárdíva új, exkluzív naptárát dedikálja a Glory caféban 2018. dec. 22-én szombaton, 21-23 óra között! Az exkluzív naptár és a kacsintós pénztárca a helyszínen megvásárolható, és természetesen közös fotók is készíthetőek Tündivel!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A karácsony előtti hét...

Hétfőn Anikó, kedden Rita, szerdán Timike, csütörtökön Mary érkezik 20 óra körül hozzánk! A hét többi napját is hamarosan kiírjuk!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: