glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Minden napra egy Gangbang! 😀

Ezen a héten ismét minden este érkeznek bevállalós hölgyek, akik várják az urakat egy közös bulira! Mellettük persze az urakra is hatalmas szükség lesz, nélkülük unatkoznának a lányok! És a párokat is várjuk természetesen nagy szeretettel! 🙂
Hétfőn Rita, kedden Hajni, szerdán pedig Evicka tart bulit 20 óra után! 🙂
Csütörtökön kerül első ízben megrendezésre a Tutti Frutti Party szervezésében az évekig nagy sikert aratott dob utcai Gangban parti élő filmfogatása! A szerepelni vágyókat most is 20 órától várjuk! Természetesen csak deréktól lefelé veszik az urakat, de kívánságra arccal is lehet valaki pornósztár! 😀 Mint korábban, most is több órás lesz, a jelentkezők számától függően! A belépő erre a rendezvényre 4000 Ft, és óvszer használata kötelező, amit mi adunk térítésmentesen! A szereplők: Sarah Cute és Lilu!
A hétvége terveiben már biztos, hogy pénteken a már két alkalommal hatalmas sikert aratott Anett érkezik hozzánk, szombaton pedig remélhetőleg Annával találkozhattok ismét testközelben! 🙂 Vasárnap pedig majd egy csinos milf érkezik! De ezeket még pontosan kiírjuk majd és fotókkal illusztráljuk!

 

Akkor kezdődjön egy újabb szemérmetlenül szexuális hét a Gloryban, várunk mindenkit nagy szeretettel! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: