glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Piroska gondolatai... Az óvszer használatáról a Gloryban

(Annyit hozzátennénk, hogy a pultban mindig kapható!)

 

Kedves Uraim, mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy olyan kategória nincs, hogy „A nő engedte.” A nő nem ENGEDI, hogy óvszer nélkül hatolj belé. Esetleg nem látja, hogy anélkül hatolsz belé, vagy túl sokat ivott, vagy valamilyen egyéb okból (mert mondjuk felül egy másik férfira koncentrál) figyelmetlen és kiszolgáltatott. A nőnek SOHA nem érdeke, hogy Te óvszer nélkül hatolj belé, ugyanis:
Nem akar tőled kisbabát, AIDS-et, gombát, hepatitist, és semmilyen más finomságot vagy nemi betegséget elkapni.

NEKI ugyanolyan jó, ha van rajtad óvszer, vagy ha nincs, az ő örömérzetét ez nem befolyásolja, tehát alapvető érdeke, hogy legyen rajtad.

NEKED lehet, hogy nem olyan jó óvszerben, de erre találták ki a Barátnőt, Élettársat, Feleséget. Tudod, akinek virágot viszel, vacsorát főzöl, gondoskodsz róla, meghallgatod a problémáit.

Ha ennyi energiát nem akarsz feccölni egy nőbe, azért hogy szexhez juss, akkor legalább az alapvető normákat tartsd tiszteletben, és még csak MEG SE KÉRDEZD ezen a helyen, hogy használd-e a gumit? Használd! EZ ITT NEM KÉRDÉS!

Ti meg, többi srácok, akik látjátok hogy valaki ezt teszi, szóljatok, és soha ne nézzétek szótalanul végig!! Akarjátok, hogy hozzám hasonló nők mászkáljanak le erre a helyre? Egyre többen? Akkor teremtsétek meg számunkra a minimális biztonsági feltételeket és ne sodorjatok minket feleslegesen veszélybe.

Köszönöm,
Piroska

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: