glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Újabb hét, újabb kalandok! ????

Ismét kezdődik egy új hét, és ismét érkeznek minden nap csinos és belevaló lányok a Gloryba egy jó kis Gang-Bang bulira. A hét elején dögös Milfekkel, szexi középkorú anyukákkal találkozhatnak 20 órától a bátor pasik! ????
Hétfőn a szőke ciklon Hajni, kedden a hibátlan alakú, kedves Anikó, szerdán a sportos és odaadó Rita, csütörtökön pedig a tapasztalt és mindig vidám Mary érkezik!
Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú Lindát várjuk 22 órától, szombaton pedig a karcsú, korát meghazudtolóan szexi Huncutka érkezik hasonló időben!
Vasárnap kivételesen az urakat egyedül nem tudjuk beengedni, mivel párok napját tartunk! Csak férfi-nő párosokat tudunk beengedni, akik együtt érkezhetnek és távozhatnak. ???? Belépő ezen a napon páronként 3000 Ft.
Ebbe egy törülköző és egy óvszer, valamint ingyenes ruhatár benne van. Szekrényt természetesen ingyen, letét ellenében most is bárki igényelhet. Sok pár érdeklődött már, és többen eljöttek a napokban megnézni a helyet, és már jelezték is érkezésüket jó néhányan. Reméljük jó buli kerekedik, és rendszeressé válik majd a továbbiakban. ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: