glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Lássuk a hétvégét...

Két hete szombaton volt egy pár, akinek a hölgytagja besegített a buliba úgy, hogy egy idő után már nála többen álltak sorban, mint a 20 éves kislánynál!  Ő Huncutka, aki most pénteken szintén hatalmas bulit tart 22 órától! Persze mellette más pár szintén besegíthet hangulatfokozónak!
Szombaton az egyik nagy kedvenc, Kitty érkezik hasonló időben, és a tőle megszokott laza stílusában ismét fantasztikus bulit tart. Mindenkire sor kerül, bármennyien is állnak majd körülötte!  Új fonott haja ismét csodálatos!
Vasárnap a dögös szőke milf, Hajni érkezik hozzánk 20 órától. Tapasztalatát és precizitását szintén sokan megszerették!  Alaposan kicsavar minden jelentkezőt!
Egy korábbi nagy kedvenc, Kira is Pesten tartózkodik, úgyhogy valószínű egy csinos hölgy is felbukkan majd melltartóban vagy anélkül a vendégek között! 
Ital akciónkban minden csapolt korsó Soproni sör mellé ajándék Jägert adunk csütörtöktől vasárnapig!  És hogy a hölgyek se maradjanak ki, nekik egy pohár pezsgővel kedveskedünk érkezéskor!
A ruhatárba pénteken és szombaton a bejáratnál tudjátok beadni vagy kivenni a kabátokat, hétköznap bent a pultos veszi át!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: