glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A buli folytatódik minden nap! ????

Pénteken 22 órától ismét várjuk Huncutkát, aki eddig minden alkalommal huncut módon odatette magát a bulikban!????
Szombaton Ági érkezik 20 órától ismét hozzánk, több alkalommal gyönyörködhetünk erotikus táncában illetve vetkőzős műsorában! ???? Utána a vörös kedvenc, Réka tart bulit, szintén 22 órától várja a közönség közül a bátor jelentkezőket! ????
Vasárnap az odaadó szőke milf, Hajni jön 20 órára, és az urak közé veti magát a galérián!
Ital akciónkban mindhárom napon a Bacardi - colát mindössze 700 Ft-ért adjuk!

Nagy szeretettel várunk mindenkit ezen a héten is!????

És akkor a nagyon hosszú és odabaszós hétvégéről... ????

Csütörtökön 20 óra magasságában ismét érkezik Huncutka a párjával, aki néhány hete már hatalmasat huncutkodott a vendégsereggel!????

Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú Linda látogat el hozzánk, és 22 órától várja az elszánt, bátor jelentkezőket.????

Szombaton már 20 órától indul a buli, hiszen Ági érkezik hozzánk, hogy hosszú idő után ismét táncoljon és vetkőzzön nekünk több alkalommal! Aki már ismeri, annak nem kell ajánlani, aki még nem találkozott vele, ki ne hagyja!l 22 órától szexi szőke ciklon, Blondie veti magát a közönség közé. Aki akar és képes lesz, az nem marad ki a jóból!????

Vasárnap egy tapasztalt milf, a nagy étvágyú Hajni érkezik 20 órára, és a tőle megszokott odaadással tart bulit a galérián!????

A hétfő Timikéé, akit talán már nem kell bemutatni, hiszen rendszeresen okoz kellemes perceket a vendégeknek!????

Kedden a másik tapasztalt lány, Mary látogat el hozzánk egy jó kis bulira.????

Szerdán pedig a sportos, tapasztalt és precíz Rita tartja közönségtalálkozóját az érdeklődőkkel!????

Vasárnaptól minden lány 20 órakor kezd, a zárás pedig az érdeklődés és a hangulat alapján alakul majd.????

Szerencsére sok új pár érdeklődött ismét, olvastuk fórumokban is, hogy készülnek hozzánk, és természetesen nagy szeretettel várjuk a rendszeresen hozzánk járó párokat is. Egy kis nyárbúcsúztató italajándékként a hölgyeknek minden nap ajándék Piña Colada koktéllal kedveskedünk.???? Ital akciónkban a nagy sikerre való tekintettel még mindig ajándék kis vodkát vagy tequilát, esetleg jägert adunk ajándékba a korsó csapolt Soproni sörhöz! Tessék választani és bekapni! És ha már a bekapásnál tartunk! Újfajta, kitűnő pizzák közül is lehet választani. Csípős magyaros, vagy sonka - gomba - mozzarellás, vagy szalámis közül lehet választani és már sütjük is!????

Reméljük senkinek nincs más terve az elkövetkező napokra, és együtt töltünk szerdáig minden estét!????

 

Erotikában gazdag napokat és nagyon jó szórakozást kívánunk minden hozzánk látogatónak!????

A hosszú hét kezdete...

A jövő héten ismét érkeznek a csinos, belevaló és bevállalós, lányok! ????
Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary jön hozzánk 20 óra magasságában, és várják a bátor jelentkezőket az urak közül egy kis Gang-Bang bulira. A továbbiakban egy múlt heti vendégünket várjuk anális történetre, a pár hete hatalmas sikert aratott Nina is várható egyik nap, és Blondie is érkezik talán a hét vége egyik napján. De ezeket még kiírjuk majd, ha tudjuk már pontosan a sorrendet. ????

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a jövő hét elején is!

Ismét tini lányok hétvégéje! ????

Pénteken ismét érkezik hozzánk Dia, aki eddig minden alkalommal hatalmas sikert aratott a vendégeknél! Reméljük most sem fog unatkozni, nem veszi el az urak kedvét a szombati munkanap!
Szombaton pedig a másik nagy kedvenc, Iza érkezik hozzánk ismét, hogy állja az urak rohamát egy órán keresztül! ???? Mindkét napon 22 óra körül indul a buli.
Ital akciónk keretében ismét adunk egy kis röviditalt a csapolt korsó Soproni mellé, de most választani lehet a jäger, a vodka illetve a tequila közül. ????
Melegítőben, szabadidő ruhában, ápolatlanul nem tudunk sajnos beengedni, ezért tiszteld meg a helyet, a hölgyeket és a többieket egy alapos fürdéssel és normális öltözködéssel indulás előtt...

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Tapasztalt, dögös milfekkel indul az új hét! ????

Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary, csütörtökön Hajni érkezik hozzánk 20 óra körül. Ez amit már tudunk. A párok legtöbbször nem írják ki előre érkezésüket, de érdemes várni rájuk! ???? A hétvégén pedig tiniket várunk mindkét napon, de ezt még pontosítjuk a hét közepén!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: