glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hét eleji események a Gloryban!

Ezen a héten is minden nap érkeznek hozzánk bevállalós lányok, akik várják az ápolt és tettre kész pasikat! Hétfőn a rég nem látott Evicka, a csinos külföldi lány érkezik. Kedden Anikó, szerdán Rita, csütörtökön pedig Hajnit várjuk. A gangbang bulik kezdési időpontja 20.30 perc körül van.

   

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Utolsó pillanatban a hétvégéről! 🙂

Vártunk új lányokra, de csak a jövő héten számítunk újdonságra! 🙂 Viszont ezen a hétvégén a már megismert, szuper szexi lányok biztos érkeznek hozzánk! 🙂
Pénteken Lindát és a gyönyörű kerek popsiját várjuk 22 órától, szombaton a szőke ciklon, Blondie érkezik hatalmas étvágyával hasonló időben, vasárnap pedig Hajni várja az urakat 20 órától.
A korábban nagy sikert aratott Evicka sajnos nem ér rá hétvégén, így őt majd hétköznap lehet újra testközelből érezni. 😀 De azt majd időben kiírjuk még!

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel továbbra is a hét minden napján!

A hét elejéről:

Kedden Hajni, szerdán Anikó, csütörtökön pedig Rita érkezik hozzánk 20 óra körül gangbang bulit tartani!

Hétvégi hölgykoszorú! 🙂

Csütörtökön este, mint írtuk már, Maryvel találkozhat aki ellátogat hozzánk!
Pénteken 20 órától Ági táncol és vetkőzik több alkalommal, és aki nem fél, annak még az ölébe is beleül... 🙂 22 óra után Elke, egy új, csinos lány érkezik a Gloryba, és kipróbálja régi titkos vágyát, a gangbang-et! 🙂 Nagy étvágya reméljük csillapodik majd, és a kellemes "benyomások" hatására többször visszajár hozzánk a későbbiekben is! 🙂
Szombaton felnőttfilmesünk, Izabella látogat meg minket szintén 22 órától, hogy a tőle megszokott profizmussal ápolja le az urakat! 🙂 Persze ő a lányoktól sem ijed meg, belefér nála egy kis nyali-fali! 🙂
Vasárnap 20 órakor érkezik a sportos és szemérmetlen Rita, aki szintén minden álló fütyit és alkalmat megragad egy kiadós szex kedvéért! 😀
A hétvégén bátorítónak mindkét tequilát akciósan, csak 500 forintért mérjük.
A pároknak pedig ismét ingyenes ezen a három napon a belépés!
A jövőhét terveiben hétköznap ismét érkeznek belevaló, szexi milfek, hétvégére a korábban nagy sikert aratott Evicka jelezte érkezését!
A távolabbi tervekben október második csütörtökjén, 10-én a Tutti Frutti Party rendezésében a közkedvelt és nagysikerű franciaórás filmforgatás szerepel.
Hogy valami kellemetlen de elengedhetetlen hírt is mondjunk, péntektől a hétvégi belépőt 500 Ft-tal meg kell emelnünk sajnos a folyamatos áremelkedések miatt. Így az ezentúl 3000 Ft-ra változik. Viszont a hétköznapi belépő és az ital árak nem változnak. Természetesen a havi egy filmforgatás napján majd egyedi belépő lesz estétől, ezt majd egyeztetjük a rendezőkkel és jelezzük időben.

 

Erotikában gazdag hétvégét kívánunk, és várunk mindenkit nagy szeretettel!

Heti események!

Kedden Hajni, szerdán Rita, csütörtökön pedig Mary érkezik hozzánk 20 órakor, hogy egy gangbang buliban összegabalyodjanak a férfiközönséggel! 🙂 A régi vicc erre is igaz: Mire kell vigyázni a gruppenszexben? Hogy ne maradjunk ki belőle! 🙂 Hát ne maradjon ki, aki szereti a sportos, szexi, tapasztalt milfeket! 🙂 Mellette persze bármikor megvan az esély párokkal, esetleg egyedül érkező hölgyekkel is találkozni.

A pénteki napon egy új 30 éves hölgy, Elke várható, szombati tervünkben pedig Izabella szerepel, vasárnap pedig ismét egy érett nő érkezik majd. De ezeket még képekkel illusztrálva kiírjuk a későbbiekben, ha már biztosan tudjuk!

Ezen a héten is mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: