glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hosszú hét kezdete...

A jövő héten ismét érkeznek a csinos, belevaló és bevállalós, lányok! ????
Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary jön hozzánk 20 óra magasságában, és várják a bátor jelentkezőket az urak közül egy kis Gang-Bang bulira. A továbbiakban egy múlt heti vendégünket várjuk anális történetre, a pár hete hatalmas sikert aratott Nina is várható egyik nap, és Blondie is érkezik talán a hét vége egyik napján. De ezeket még kiírjuk majd, ha tudjuk már pontosan a sorrendet. ????

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a jövő hét elején is!

Ismét tini lányok hétvégéje! ????

Pénteken ismét érkezik hozzánk Dia, aki eddig minden alkalommal hatalmas sikert aratott a vendégeknél! Reméljük most sem fog unatkozni, nem veszi el az urak kedvét a szombati munkanap!
Szombaton pedig a másik nagy kedvenc, Iza érkezik hozzánk ismét, hogy állja az urak rohamát egy órán keresztül! ???? Mindkét napon 22 óra körül indul a buli.
Ital akciónk keretében ismét adunk egy kis röviditalt a csapolt korsó Soproni mellé, de most választani lehet a jäger, a vodka illetve a tequila közül. ????
Melegítőben, szabadidő ruhában, ápolatlanul nem tudunk sajnos beengedni, ezért tiszteld meg a helyet, a hölgyeket és a többieket egy alapos fürdéssel és normális öltözködéssel indulás előtt...

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Tapasztalt, dögös milfekkel indul az új hét! ????

Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary, csütörtökön Hajni érkezik hozzánk 20 óra körül. Ez amit már tudunk. A párok legtöbbször nem írják ki előre érkezésüket, de érdemes várni rájuk! ???? A hétvégén pedig tiniket várunk mindkét napon, de ezt még pontosítjuk a hét közepén!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Lássuk a hétvégét...

Két hete szombaton volt egy pár, akinek a hölgytagja besegített a buliba úgy, hogy egy idő után már nála többen álltak sorban, mint a 20 éves kislánynál!  Ő Huncutka, aki most pénteken szintén hatalmas bulit tart 22 órától! Persze mellette más pár szintén besegíthet hangulatfokozónak!
Szombaton az egyik nagy kedvenc, Kitty érkezik hasonló időben, és a tőle megszokott laza stílusában ismét fantasztikus bulit tart. Mindenkire sor kerül, bármennyien is állnak majd körülötte!  Új fonott haja ismét csodálatos!
Vasárnap a dögös szőke milf, Hajni érkezik hozzánk 20 órától. Tapasztalatát és precizitását szintén sokan megszerették!  Alaposan kicsavar minden jelentkezőt!
Egy korábbi nagy kedvenc, Kira is Pesten tartózkodik, úgyhogy valószínű egy csinos hölgy is felbukkan majd melltartóban vagy anélkül a vendégek között! 
Ital akciónkban minden csapolt korsó Soproni sör mellé ajándék Jägert adunk csütörtöktől vasárnapig!  És hogy a hölgyek se maradjanak ki, nekik egy pohár pezsgővel kedveskedünk érkezéskor!
A ruhatárba pénteken és szombaton a bejáratnál tudjátok beadni vagy kivenni a kabátokat, hétköznap bent a pultos veszi át!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Minden kapura ????

Néhány párunk hölgytagja szereti mindkét megoldást, sőt a múlt szombati Nina legközelebb szintén szeretné a kétkapus játékot! ???? Több kezdő pasi is jelentkezett kérdésekkel, aki bátortalan és nem ismeri ezt a világot, az nézelődjön először, gyűjtsön tapasztalatot. ???? Csak a nézelődés ne mások rovására történjen! Ha valaki végzett a kabinban, adja át a helyét a következőnek, hiszen a hölgy is azt várja! ????

Ma viszont nyílt színen várja a jelentkezőket Rita 20 órától! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: