glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Egy kis csere-bere... ????

Megcserélődnek a lányok kedden és szerdán, így Timikével találkozhatunk kedden 20 órától, és Rita érkezik szerdán! ????

Elkezdünk egy új hetet

Néhány szó a jövő hétről, mert kiírásnak mindig kell lenni, különben beszólnak a soha le nem járók... ????

Először is ismét szeretnénk megköszönni a részvételt a hölgyeknek, pároknak és természetesen az uraknak, hogy ilyen mozgalmas héthez járultak hozzá! Vasárnap párok napja, több érdeklődő és néhány konkrét ígéret is elhangzott, reméljük érkeznek is többen az urak és saját örömükre! ????

Hétfőtől minden nap várunk többek között hölgyeket is 20 óra magasságában! Hétfőn a vagány, tetkós, vörös Orsi, kedden a sportos, bringás, odaadó Rita, szerdán a mosolygós és tapasztalt Timike, csütörtökön pedig Mary-től lesz hangos a Glory! ???? Tessék jönni minden nap, ne unatkozzanak a lányok! ????

A hétvégéről elöljáróban csak annyit, hogy szombaton ismét ellátogat hozzánk Réka, aki már többször hatalmas sikert aratott. De pontosan a pünkösdi hétvégét még kiírjuk majd hamarosan!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Panni bulija

Ma 19 óra körül érkezik Panni aki nagy étvágyát szeretné csillapítani a kabinokban! Fiúkat és lányokat is vár! 22 órától pedig indul Linda bulija! ????

Röviden a szuper hétvégéről! ????

Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú, régen nem látott Linda jön a Gloryba, és 22 órától Gang-Bang bulit tart a közönség bevonásával! ????
Szombaton Mary érkezik 21 óra körül, és táncol, vetkőzik, valamint a kabinok körül is előfordul majd többször! ???? Szintén 22 órától Blondie tart fergeteges bulit a bátor jelentkezőkkel, legyenek azok fiúk vagy lányok! ????
Vasárnap párok napját tartunk, de persze a hétvégi létszámukat nem lehet felülmúlni, viszont nyugodtabb körülmények között lehet ismerkedni és kapcsolatot kialakítani az urakkal, akiket ekkor is várunk természetesen. Emellett pizza parti lesz 19 órától, a párokat és az urakat is vendégül látjuk egy finom szeletre, így a hűvös kabinokon kívül a pultnál is lesz bekapni való! ????
Hétfőn Orsi, kedden Rita várható a következő héten, de ezt majd még pontosítjuk vasárnap egy kiírásban! ????

Erotikában gazdag hetet kívánunk minden vendégünknek! ????

Hűsítő környezet, fülledt erotikával! ????

Hétfőtől csütörtökig ismét minden nap 20 óra magasságában érkeznek hölgyek egy jó kis Gang-Bang bulira!
Hétfőn Mary, kedden Rita, szerdán Orsi, csütörtökön pedig Timike látogat el hozzánk. A hétvége is a megszokott módon alakul majd, táncoslányok és szuper szexi lányok jönnek a párok mellett! Egyikük Blondie lesz, a másik pedig remélhetőleg a szombaton lent volt barátnője! Pontosan egy következő posztban közöljük majd, hamarosan. Addig is tessék érkezni hozzánk, ahol a hűvösben fülledt erotikával találkozhatunk, hiszen a Gloryban mindig történik veled valaKi!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: