glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hosszú hétvége vége

A héten pénteken ismét találkozhatunk Kittivel, mivel 22 óra körül érkezik hozzánk. Szombaton pedig Timike tart Gang-Bang bulit az érdeklődők bevonásával. Vasárnapra eddig pár már jelentkezett, hölgy egyedül még nem. Ha ez változik, kiírjuk a weboldal üzenőfalán és a cseten. Hétfőtől viszont minden nap érkeznek lányok és hölgyek 20 óra magasságában, de ezt ismét kiírjuk majd hamarosan. Reméljük a párok is érkeznek legalább annyian, mint az elmúlt héten! Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel még ezen a héten is, és erotikában gazdag szórakozást kívánunk minden napra!

Forradalmi hét a Gloryban! ????

Nálunk a lányok már régen kiharcolták a szabadságukat, ennek tanubizonyságát teszik ismét hétfőtől! ????
Liluval indul a hét, a szokásos 20 órától várja a bátor jelentkezőket. Kedden hasonló időben érkezik hosszú szünet után ismét Timike. Szerdán egy gyakori kedves vendégünk, Rita érkezik egy nagy közös gabalyodásra a vendégekkel. Csütörtökön pedig újra ellátogat hozzánk Mary, így akkor is pezseg majd az élet a klubban! ????
Hangulatfokozónak minden nap 19 óráig a jägert és a vodkát duplán mérjük!

Erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek! ????

Duplázó hét

A legjobb lányok dupláznak a héten! ????
Hétfőn Lilu indítja a Gang-Bang hetet a Gloryban 20 órától, kedden a fiatal és szexy Kitti érkezik, szerdán pedig Orsit várjuk hasonló időpontban. Csütörtök lesz most a párok napja, bár lány is érkezhet egyedül azon a napon is... 
Pénteken Ági lesz a táncos 20 órától, és Lilu látogat meg minket ismét. Ezen kívül Kira is jön kora este, aki szintén várja az urakat a kabinok környékén! ????
Szombaton Tia táncol, és Kitti érkezik újra hozzánk a nagyon kedvelt buliját megtartani. Az időpontok a péntekihez hasonlóak.
Ital akciónkban pénteken és szombaton is duplán mérjük a röviditalokat 16 és 19 óra között.

  

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Újabb forró hétvége a fagyban

Néhány szó a hétvégéről, mert kiírás nélkül el sem érkezne! ????

A szokásoknak megfelelően pénteken és szombaton is érkeznek táncoslányok, akik 20 óra után több alkalommal is vetkőznek a közönségnek! ???? Reméljük az utolsó hideg hétvége ellenére ismét érkeznek a párok is nagy számban, mi befűtünk rendesen! ???? / Már itt szólunk, hogy jövő pénteken ismét érkezik a párjával Kira Erdélyből, és a tőle megszokott hatalmas bulira készül! / Mindkét napon érkeznek hölgyek 22 óra magasságában, így pénteken a kabinsoron több alkalommal felbukkan egy csinos szöszi milf, szombaton pedig egy fiatal, bögyös vörös várja majd a hölgyeket és az urakat a közönség közül a kanapén egy nagy bulira! ???? A hidegre való tekintettel ismét akciósan mérjük a forralt bort, és a csapolt korsó sör mellé kis vodkát adunk ajándékba!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: