glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ez a hét is jó lesz ????

Kedden a sportos, csinos Rita, szerdán pedig a vékony, fiatal Lilu érkezik hozzánk 20 óra körül! Csütörtökön Timike várható hasonló időben. Pénteken Orsit várjuk 22 óra körül szintén Gang-Bang bulira, szombaton pedig ismét Liluval lehet találkozni. ???? Szombaton ezen kívül Tia érkezik 19 óra után, hogy több alkalommal tánc közben megszabaduljon minden ruhájától! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

Lássuk a hosszú hétvégét! Reméljük nem utazik el minden pár wellnessezni, lesznek akik ellátogatnak hozzánk! ???? A hölgyeknek minden nap ajándék itallal kedveskedünk! ???? Mellette lesznek hölgyek is, akikről tudjuk már, hogy érkeznek.
Pénteken 22 órától a csinos és kerek popsijú Lindát várjuk Gang-Bang bulira. ???? Szombaton már 19 órától többször táncol és vetkőzik Ági, majd szintén 22 órától Timike tart bulit a jelenlévők bevonásával. Vasárnap csak 22 óráig vagyunk nyitva, ezért Mary már 19 órára érkezik egy csoportos gabalyodásra az emeleten. Hétfőn locsolóbált tartunk, a hozzánk látogató hölgyeket az urak rendesen meg fogják locsolni a locsolójukkal! ????
Viszont a tojásokat a hölgyeknek kell megkeresniük! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel minden nap a Gloryban! ????

Egy milf, egy tini! ????

Húsvét hetében sem kell böjtölnünk, minden nap érkeznek hozzánk hölgyek! ???? 
Hétfőn Mary, a szexi és odaadó milf látogat meg minket, és várja a közönség közül jelentkező urakat! A kedd Timikéjé, fiatalos lendületével veti magát a pasik közé! ???? Szerdán a sportos, tapasztalt Rita érkezik hozzánk, a többi mellett natúr franciája is felejthetetlen! ???? Csütörtökön utoljára találkozhatunk a vékony, mosolygós Liluval, egy ideig sajnos nem fogjuk látni, ezért ragadjuk meg ezt az alkalmat! ???? 
A hölgyeknek egész héten ajándék itallal kedveskedünk! Az ünnepek alatt természetesen minden nap nyitva leszünk, és hamarosan kiírjuk a hétvégén biztosan érkezőket, és a várható eseményeket!

Addig is indítsuk a hetet erotikával gazdagon, mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Két hosszú hétvége között egy normál ????


A mozgalmas hétköznapok után lássuk a hétvégét! Pénteken 22 óra magasságában érkezik hozzánk Lilu, és a vendégek bevonásával tart Gang-Bang bulit! ???? Szombaton már 20 óra körül láthatjuk Ágit, aki több alkalommal táncol és közben megszabadul minden ruhájától. ???? Utána jön hozzánk Orsi, aki szintén 22 órától várja a jelentkezőket, akár hölgy, akár pasi! ???? A hölgyvendégeknek mindkét napon ajándék itallal kedveskedünk, ami most a Tequila Sunrise koktél lesz! 
Vasárnap a párokat és az urakat várjuk, hogy erotikával teljen a hét utolsó napja is. ???? Egy évesek vagyunk az új helyen, ezért vasárnap csak egy ezres lesz a belépő! ????
Hétfőtől megint érkeznek hölgyek, akik jelentkezőket várnak az urak közül, valamint húsvét hosszú hétvégéjén is minden nap lesznek bulik nálunk, ezeket is hamarosan kiírjuk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a Gloryban, ahol minden nap történik veled valaKi! ????

Zajlik az élet ezen a héten is

Indul a hét, és megint minden nap érkeznek hölgyek!
Hétfőn Lilu, kedden a sportos Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig egy szülinapi parti mellett Mary is érkezik. Általában 20 órától tartanak bulit, az érdeklődés alapján nagyjából egy órán keresztül. Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: