glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hideg napok, tüzes lányok! ????

Ezen a héten is minden nap érkeznek a párokon kívül lányok a Gloryba egy jó kis bulira! ???? Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary, csütörtökön pedig Hajnival lehet találkozni 20 órától!
Pénteken Linda, szombaton Huncutka látogat el majd hozzánk, ők már 22 óra után kezdik a Gang-Bang bulit! Vasárnap Anikó érkezik újra 20 órára, aki a minap sikeresen bemutatkozott a közönség előtt! ????

Várunk mindenkit nagy szeretettel a hét minden napján!

Ismét egy odabaszós hétvége! ????

Pénteken ismét ellátogat hozzánk Ági, és 20 órától több alkalommal láthatjuk őt vetkőzni táncos műsorában! ???? Ezt követően, 22 óra után tart Gang-Bang bulit a belevaló tinilány, Dia! Persze kell hozzá a belevaló is a közönség közül! ????
Szombaton a szexy felnőttfilmesünk, Izabella érkezik 22 órára és szokása szerint addig marad, amíg állnak nála a szó mindkét értelmében! ???? Aki bátor és nem szégyenlős, az biztos nem marad ki a jóból! ????
Vasárnap egy új szőke milf, Anikó jön hozzánk 20 órától, hogy ismét bebizonyítsa az örök igazságot: az érett nők tapasztalata egyenes arányban van az örömszerzés lehetőségével! Egyszerűbben fogalmazva jó bulit tart majd! ????
Pénteken és szombaton a hölgyeknek ajándék ír kávé krémlikőrrel kedveskedünk, az urak pedig a korsó csapolt sört akciós áron kapják. Ezen kívül újdonságként a kitűnő pizzánk mellett ízletes Panini szendvicseket is sütünk bevezető akciós áron, mégpedig marhahúsos, grillezett csirkemelles, sonkás ízekben kék, ementáli, és cheddar sajttal! ????
Több pár írt már érkezéséről, de mint tudjuk a legtöbb pár nem írogat, hanem megjelenik! ???? Reméljük így lesz ez továbbra is minden nap!

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag napokat kívánunk a hét minden napjára! ????

Új hét, új kalandok... ????

Kezdődik egy új hét, várnak rátok az új ismeretségek! ????
De hogy ne csak a véletlenre kelljen számítani, íme néhány biztos pont az elkövetkező napokból:
Hétfőn Timike érkezik hozzánk, kedden ismét találkozhatunk Hajnival, aki franciaórát tart most, szerdán a dögös Huncutkát várjuk, csütörtökön pedig Mary tart bulit. ???? Hétköznap a hölgyek 20 óra magasságában várhatóak, és igénytől függően nagyjából egy órán át lehet találkozni velük.
Pénteken ismét vetkőzik nekünk Ági már 20 órától, és a hétvége terveiben egy fiatal testvérpár van, reméljük sikerül egyeztetni velük! Mellette persze a párokra is számítani lehet, hiszen bármikor érkezhet egy bevállalós hölgy aki partnereket keres! ???? Hiszen ne felejtsétek el, a Gloryban mindig történik veled valaKi!????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Minden napra egy leányka! ????

Már itt is van a jövő heti hölgykavalkád!
Hétfőn Mary, kedden Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig Huncutka érkezik hozzánk 20 óra körül, és fergeteges Gang-Bang bulit tartanak a közönség részvételével!
Pénteken és szombaton ismét várjuk Ágit 20 órától, és több alkalommal vetkőzik táncai közben. Utolsó tánca 22 órakor kezdődik, és mindkét napon egy érdekes, tüzes táncot láthatunk. Utána kezdődnek mindkét napon a Gang-Bang bulik, pénteken Blondie, szombaton pedig Kitty várja az érdeklődőket! ????

Ital akciónkban a fütyülős pálinkákat duplán mérjük! A belépés hölgyeknek ingyenes, így pároknál is csak az uraknak szükséges. Hétköznap 2000 Ft, pénteken és szombaton 2500.


 

Várunk mindenkit nagy szeretettel!????

Kis változás a vasárnapban!

Hajni nem tud jönni vasárnap este, viszont Timike érkezik 20 órától, így most ő tart majd egy fergeteges bulit! Egy bevállalós milf is jelezte érkezését a párjával, aki szintén várja majd a jelentkezőket! Ők már 16 óra körül érkeznek, és zárásig maradnának, az érdeklődés függvényében! ????
Zárjuk ezt a hetet erotikával töltve! ????

Keddtől ismét várunk hölgyeket, amint pontosan tudjuk, kiírjuk őket név szerint is! ???? Persze a párokra minden időpontban lehet számítani, hiszen a Gloryban mindig történhet veled valaKi!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: