glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Panni bulija

Ma 19 óra körül érkezik Panni aki nagy étvágyát szeretné csillapítani a kabinokban! Fiúkat és lányokat is vár! 22 órától pedig indul Linda bulija! ????

Röviden a szuper hétvégéről! ????

Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú, régen nem látott Linda jön a Gloryba, és 22 órától Gang-Bang bulit tart a közönség bevonásával! ????
Szombaton Mary érkezik 21 óra körül, és táncol, vetkőzik, valamint a kabinok körül is előfordul majd többször! ???? Szintén 22 órától Blondie tart fergeteges bulit a bátor jelentkezőkkel, legyenek azok fiúk vagy lányok! ????
Vasárnap párok napját tartunk, de persze a hétvégi létszámukat nem lehet felülmúlni, viszont nyugodtabb körülmények között lehet ismerkedni és kapcsolatot kialakítani az urakkal, akiket ekkor is várunk természetesen. Emellett pizza parti lesz 19 órától, a párokat és az urakat is vendégül látjuk egy finom szeletre, így a hűvös kabinokon kívül a pultnál is lesz bekapni való! ????
Hétfőn Orsi, kedden Rita várható a következő héten, de ezt majd még pontosítjuk vasárnap egy kiírásban! ????

Erotikában gazdag hetet kívánunk minden vendégünknek! ????

Hűsítő környezet, fülledt erotikával! ????

Hétfőtől csütörtökig ismét minden nap 20 óra magasságában érkeznek hölgyek egy jó kis Gang-Bang bulira!
Hétfőn Mary, kedden Rita, szerdán Orsi, csütörtökön pedig Timike látogat el hozzánk. A hétvége is a megszokott módon alakul majd, táncoslányok és szuper szexi lányok jönnek a párok mellett! Egyikük Blondie lesz, a másik pedig remélhetőleg a szombaton lent volt barátnője! Pontosan egy következő posztban közöljük majd, hamarosan. Addig is tessék érkezni hozzánk, ahol a hűvösben fülledt erotikával találkozhatunk, hiszen a Gloryban mindig történik veled valaKi!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Nyakunkon a hétvége... ????

Ez egy igazi hosszú hétvége volt! Ezúton is szeretnénk megköszönni most kivételesen a vasárnapi és a hétfői megjelenteknek a fantasztikus két napot. Ennyi pár, lány, esemény, leszbi show egy hét alatt szokott előfordulni, nem két nap alatt! ???? Persze a lelkes fiúkat is meg kell említeni, hiszen miattuk távoztak boldogan a hölgyek! ???? És még itt a mai nap is, a kedd, reméljük hasonló lesz az elmúlt napokhoz! ????

Szerdával indul az új hét, amikor is a sportos, csini Ritánk érkezik 20 óra körül kerékpárral, hogy az új tusolóban egy nyilvános zuhanyozás után várja a jelentkezőket a hátsó, üveges kabinban.
Csütörtökön hasonló időben érkezik Mary, egyenesen Egyiptomból, hogy az egy hetes nyaralása alkalmával elszenvedett pasihiányt bepótolhassa! ???? 
Pénteken 22 órától indul Orsi bulija, és amíg lesz jelentkező, addig ő is állja majd a rohamot! ????
Szombaton Timike várható hasonló időben, és ugyan úgy várja majd a közönség közül a bátor jelentkezőket.
Vasárnapra eddig még nem jelentette érkezését egyedülálló hölgy, de reméljük a párok hatalmas bulit csinálnak majd . ????

Mindenkit nagy szeretettel várunk a továbbiakban is a hét minden napján egy-egy erotikus kalandra! ????

Egy kis változás a vasárnapban!

Az eredetileg vasárnapra bejelentkezett lány mégsem tud jönni, de szerencsére Orsi 20 órára érkezik, és tart egy Gang-Bang bulit a jelentkezőkkel! ????
De előtte hamarosan kezdődik a szombat este Tia táncaival, és 22 órától Blondie fergeteges bulija indul. Hétfőn sem unatkozunk, mert a párok mellett Timikét is várjuk 20 órára.
Pénteken kialakítottunk az alsó szinten is egy tusolót, így ezt már hozzányitottuk a vendégtérhez, hátul a kabinsor végén balra található. Törülközőt kérésre tudunk biztosítani a pultnál 1000 Ft letéti díj és 300 Ft-os költség fejében.
A munka ünnepén is rendes nyitva tartással várunk mindenkit, a pároknak aznap ajándék itallal kedveskedünk!

Folytatódjon tehát a hét továbbra is erotikában gazdagon! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: