glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Exkluzív hét! ????

Ezen a héten a Glory legodaadóbb és legcsinosabb lányai vendégeskednek majd nálunk! Nem mellesleg pedig a felnőtt filmek sztárjai is voltak! Tehát ha nem csak a képernyőn szeretnéd látni, hanem élőben is találkoznál velük, esetleg közelebbi kapcsolatba is kerülnél, akkor itt a helyed nálunk! Hétköznap 20 óra körül, pénteken és szombaton 22 óra magasságában indítják a hölgyek a Gang-Bang bulit!

Kedden és vasárnap párokat várunk, reméljük a megkeresések és üzenetek alapján érkeznek is szép számmal.

Szerdán a vékony, fiatal vadóc, Lilu jön, és a szokásos eszem-iszom buli mellett ő is terítékre kerül a csülkös bableves mellett! :D A vendégeket megkínáljuk egy tányér levessel ha kérnek! ????

Csütörtökön Maryvel találkozhat aki ellátogat hozzánk. Ő a legtapasztaltabb és legvidámabb Milf, mellette senki nem marad parlagon! ????

Pénteken Ági kezdi táncával a hangulatfokozást már 19 óra után, majd utolsó táncát követően a két korábbi alkalommal már hatalmas sikert aratott Roxana dobogtatja meg a szíveket újra, és várja majd a tettre kész jelentkezőket! ????

Szombaton Tia lesz a táncoslány, és hasonló időben már láthatjuk vetkőzős műsorát. Szintén 22 órára érkezik egy másik exkluzív felnőtt filmes, aki korábbi odaadó szereplésével már belopta magát a vendégek szívébe! Olivia kedves, mosolygós stílusával és ügyes technikájával mindig tapsot kap partija végén! Most is így lesz ez, hiszen már nagyon várja a szombatot! ????

Vasárnap, mint írtuk már a párokat várjuk majd, és persze az urakat, akik csatlakozhatnak hozzájuk. Ha közben még jelentkezik valaki, azt a weboldal üzenőfalán és a chat falán is kiírjuk időben!

Mindenkit várunk nagy szeretettel és erotikában gazdag szórakozást kívánunk a hét minden napjára! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: