glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Fordított hétvége!

Ezen a hétvégén eltérünk a megszokottól, és megfordítjuk a napokat! ???? Nem csak a táncoslányok cserélnek, de a megszokott szombati új lány is cserél, és pénteken érkezik! ????
Pénteken most Tia jön hozzánk 19 óra után, és többször vetkőzik nekünk az este folyamán! 22 óra körül érkezik egy új, fiatal, dögös kislány Petra, aki kezdőként veti bele magát a többes szex világába, és kipróbálja a Gang-Bang örömeit! ????

Szombaton Ági lesz a táncoslány, ő is a megszokott időben kezd és néhányszor táncol nekünk! 22 óra után ismét Lilu jön hozzánk és egy fantasztikus bulit szeretne a közönségből jelentkezőkkel!

A hölgyekről itt pikáns képeket is láthattok.

Vasárnap mostantól tavaszig már csak ruhás napot tartunk, szünetel a fehérneműs parti, de persze a kabinokban nyugodtan lehet vetkőzni is! ???? Ilyenkor csak 22 óráig vagyunk nyitva, általában korábban indul az élet, 6-7 körül!

Ital akciónkban a korsó csapolt sör mellé ismét ajándék vodka vagy tequila választható egész hétvégén, valamint pénteken és szombaton 21 óráig a Jägert párban adjuk egy áráért! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel és erotikában gazdag hetet kívánunk!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: