glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ez a hét is jó lesz

Köszönjük a megjelenteknek a tegnapi napot! Főleg az odaadó pároknak, persze Mary és a sok pasi is kellett a bulihoz! ? Egyelőre minden hónap első vasárnapja marad a fehérneműs parti időpontja, így a legközelebbi október 1!

Mától viszont a szokásos ruhás hétköznapok folytatódnak, ráadásul most pont úgy, mint a múlthéten. Azaz hétfőn  a vagány milf, Gizike, utána Szilvi, szerdán a kaja mellett ott lesz Timi, csütörtökön pedig Mary látogat meg minket. A hölgyek nagyjából fél 8-8 között érkeznek, és jelentkezőktől függően ugyan, de 9 óráig biztos maradnak. A párokra továbbra is feltétlenül számítunk minden nap! Nekik és a hölgyeknek ingyenes a belépő, az uraknak hétköznap 1500, hétvégén mindössze 2000 Ft! Ital akciónkban egész héten a korsó csapolt sör mellé ismét ajándék Jäger vagy vodka választható!

A hétvége terveiben pénteken egy korábbi szuper szexy 21 éves lány, szombaton pedig egyik kedvenc párunk hölgytagja és Timike együttes bulija várható! Részletek hamarosan. Itt jegyezzük meg, hogy a képek néha csak illusztrációk, hiszen több hölgy nem járul hozzá, hogy kiposztoljuk őket. Ez gondoljuk az értelmesek számára érthető! Tessék figyelemmel kísérni az üzenőfalat és a csetet is, hiszen sok pár vagy hölgy ott jelzi érkezését! ?

Erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: